Blog

Un altre món és possible

Xerrada sobre com resoldre conflictes de manera positiva amb els nostres fills i filles adolescents.

Dimecres passat vaig tenir el plaer i el privilegi de fer una xerrada virtual per l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut Alt Penedès, sobre com resoldre conflictes de manera positiva amb els nostres fills i filles adolescents. Aquesta xerrada, que hauríem d’haver fet presencial el curs passat, suposava la unió de dues gran passions, l’adolescència,Continua llegint “Xerrada sobre com resoldre conflictes de manera positiva amb els nostres fills i filles adolescents.”

La mediació

Què és la mediació? Qui més qui menys ha sentit a parlar de mediació com un recurs alternatiu al judical en casos de conflictes de parella, per exemple. Però, de fet, també haureu sentit a parlar de mediadors d’assegurances, de mediadors culturals als museus, i fins i tot de mediadors en COVID19. Sembla que laContinua llegint “La mediació”

La conflictologia

La conflictologia és, en paraules d’Eduard Vinyamata, “El compendi de coneixements i habilitats per ajudar a resoldre crisis i conflictes de tota mena. (…) no es regeix per lleis sinó pel coneixement científic, per l’ètica i per la voluntat de contribuir a l’establiment de la pau sense violència.” La conflictologia, per tant, engloba totes lesContinua llegint “La conflictologia”

La Comunicació No Violenta

És un model de comunicació desenvolupat pel psicòleg nord americà Marshall Rosenberg, que es basa en l’empatia, en l’expressió honesta dels sentiments i en la compassió, tant envers als altres com cap a un mateix. Partint del principi que totes les accions s’originen en un intent de satisfer necessitats, fins i tot les que ensContinua llegint “La Comunicació No Violenta”

Soc l’Anna Tomàs, llicenciada en Dret, amb un màster en gestió pública i dret local, i un postgrau en Mediació comunitària i conflicte públic. Mediadora i conflictòloga.

Acompanyo a persones, famílies i organitzacions, públiques i privades, a establir un diàleg òptim que els permeti arribar a acords i resoldre diferències i conflictes.

Vols estar al corrent de les novetats ?

%d bloggers like this: