Xerrada a l’Institut Eugeni d’Ors

L’adolescència és una fase vital d’explosió, il·lusió, alegria, intensitat, sociabilitat, descobriments, etc. però també pot ser una fase plena de dubtes, pors, ganes de córrer riscos, tristeses, contradiccions… Una època marcada per canvis físics i químics, i plena de pressions escolars, socials i familiars. Al seu costat hi som nosaltres, mares i pares, observant com canvien dia a dia, com la manera com ens hi hem relacionat des de que eren petits ja no ens funciona, com deixen d’explicar-nos algunes coses, com deixem de ser el centre de les seves vides…

Comunicar-nos amb els nostres fills i filles adolescents de manera positiva ens permet continuar-hi connectant emocionalment, gestionant les diferències i conflictes inherents a aquesta etapa des de l’empatia i reforçant  la comprensió mútua i la relació.  

El dijous 28 d’abril, ales 7 de la tarda, a l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès, faré una xerrada, organitzada per l’Associació de Mares i Pares, sobre com comunicar-nos de manera positiva amb els nostres fills i filles adolescents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: